Laden..
Afdelingen

Afdelingen

Onze 56 service centers, het Carglass® Huis en het Customer Contact Center vormen samen het prachtige bedrijf Carglass®. Een automobilist met schade komt terecht bij een van onze serviceadviseurs in het Customer Contact Center, en plant een afspraak. Vervolgens helpen onze servicemonteurs de klant in een van de 56 service centers. Die service centers worden ondersteund door een afdeling Planning, de Roosteradviesgroep, een Expertiseteam en Inkoop & Logistiek.

Ook de collega’s van het Carglass® Huis zijn cruciaal in het maken van het verschil voor de klant en voor elkaar. Onze professionals van de afdelingen Marketing, Sales, HR, IT, Finance en het secretariaat zijn hier dagelijks mee bezig.

Carglass® bestaat uit drie onderdelen: de Service Centers, het Customer Contact Center (CCC) en het Carglass® Huis. Samen maken zij het verschil voor elkaar en voor de klant.

Service Centers

De Service Centers zijn het hart van Carglass®. Hier ontvangen we onze klanten. Het zijn er in totaal 56 verspreid over het hele land. Wil jij het verschil maken in 1 van die Service Centers als klantadviseur, servicemonteur, hoofdmonteur, prestatieverbeteraar of clustermanager?
Check dan de vacatures.

Wil je meer weten over hoe het is om in de Servicecenters te werken? Lees dan hier het verhaal van:

Customer Contact Center

Op de eerste verdieping van het Carglass® Huis in Son vind je het Customer Contact Center. Hier zijn onze serviceadviseurs het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Onze adviseurs staan telefonisch of digitaal klaar voor onze klanten. Wil jij ook het verschil maken op ons Customer Contact Center?
Check dan de vacatures.

Weten hoe het is om op het Customer Contact Center van Carglass® te werken? Lees dan hier het verhaal van:

Carglass® Huis

Son is de thuisbasis van onze ondersteunende afdelingen. Marketing, Sales, Secretariaat, HR, IT, Administratieve Processen, Operations Support en Finance: ze zijn allemaal verenigd in het Carglass® Huis. Wil jij ook het verschil maken als onderdeel van onze ondersteunende afdelingen?
Check dan de vacatures.

Nieuwsgierig hoe het is om in het Carglass® Huis te werken? Lees dan hier het verhaal van:

Jobalert
Fill in the form to receive an update when a new vacancy is available.