Laden..
Over ons

Over ons

Carglass® is dé specialist in het repareren en vervangen van autoruiten. Ingeslagen zijruiten? Een sterretje in de voorruit? Een kapot achterraam? Wij maken het allemaal! Onze mensen zijn echte vakmensen. Zij stoppen niet voordat onze klanten veilig de weg op gaan.

De collega’s in het land worden geholpen door een grote groep experts in Son: serviceadviseurs die klanten (telefonisch) te woord staan en ondersteunende afdelingen die zorgen dat onze glasspecialisten perfect hun werk kunnen doen.

Laden..
block-icon

Voor onze klanten

Het verschil maken voor onze klanten, dat doen we elke dag opnieuw. Van het eerste klantcontact tot het opleveren van de auto voel je het vakmanschap en de oprechte aandacht van Carglass®.

Lees meer
block-icon

Voor onze collega's

Het zijn onze mensen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarom maken wij graag op onze beurt het verschil voor onze Carglass® collega’s. Dat doen we met oprechte aandacht, goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en nog veel meer.

Lees meer
block-icon

Voor de maatschappij

De wereld is groter dan Carglass®. Dat begrijpen we goed. Daarom gebruiken we duurzamere raamfolie, energiezuinige ledverlichting en recyclen we materialen. Daarnaast hebben we onze eigen Carglass® Foundation om persoonlijke doelen te steunen.

Lees meer
1000000

bezoekers op www.carglass.nl per jaar

200000

telefoontjes die binnenkomen op ons Customer Contact Center per jaar

225000

bezoekers op mijncarglass.nl per jaar

1987000

kg gerecycled glas per jaar

Jobalert
Fill in the form to receive an update when a new vacancy is available.