Over ons

Plezier hebben in je werk, het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s bijdragen aan die onvergetelijke ervaring voor onze klanten; door nét wat meer te doen. Dát is werken bij Carglass®.

Bevlogen en betrokken

Carglass®-medewerkers zijn betrokken, bevlogen en trots. Wij delen een passie voor onze klanten, ons werk en voor Carglass®. Bevlogen zoeken en vinden wij graag de optimale oplossing voor onze klanten. En zijn wij continu bezig onze prestaties nog te verbeteren. Dat draagt allemaal bij aan het succes van ons bedrijf. » Lees meer

Oog voor de mens achter de medewerker

Onze medewerkers bieden wij een prettige, veilige werkomgeving. We hebben ook oog voor ‘de mens achter de werknemer’. We stimuleren ontwikkeling, zowel in je werk als op persoonlijk vlak. Carglass® investeert dan ook in opleiding en zet vol in op vitaliteit. » Lees meer

Zelf de hoogte van je salaris beïnvloeden

We hebben een modern arbeidsvoorwaardenpakket, met veel eigen keuzemogelijkheden. Zo kun je zelf invloed uitoefenen op de hoogte van je salaris. En is er voor iedereen een bonus, gebaseerd op individuele doelstellingen. We hebben niet voor niets de Award Moderne Werkgever gewonnen.
Meer over arbeidsvoorwaarden

hidden anchor

Pas jij binnen de Carglass®-cultuur?

Doe jij ook graag nét wat meer, voor klanten, collega’s en zakenrelaties? Krijg jij energie van klantcontact? Zit service en klantgerichtheid in je bloed? Zoek jij naar oplossingen, ook waar die niet voor de hand liggen? Dan pas jij misschien goed bij Carglass®.