Leon Bender – Servicemonteur

Door de grote afwisseling is volgens Leon geen dat hetzelfde. Wil jij meer hoe Loen het werken bij Carglass ervaart? Lees dan hier verder.

Hoeveel jaar werk je bij Carglass®?

Ik ben sinds 30 april 2018 werkzaam bij Carglass. Het eerste half jaar met een contract via het uitzendbureau. Na dit half jaar heb ik meteen een contract gekregen voor onbepaalde tijd.

Wat maakt Carglass® voor jou een fijn bedrijf om voor te werken?

Elke dag werk ik met gemotiveerde mensen die bereid zijn om onze klanten de maximale service te bieden. Ikzelf werk regelmatig in andere vestigingen en met een andere samenstelling van collega’s. Ook komt het regelmatig voor dat ik een filiaal compleet in mijn eentje draaiende houd. Tevens ga ik mobiel met een Carglass bus naar klanten toe. Dit alles maakt dat geen enkele dag hetzelfde verloopt. Het is deze afwisseling dat het voor mij zo leuk maakt om bij Carglass te werken. Saai wordt het hierdoor nooit.

Hoe maak jij in je werk het verschil voor de klant?

Ik zie mezelf als een adviseur naar klanten toe. Veelal hebben onze klanten nog heel veel vragen en deze probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik vind het belangrijk om open en transparant naar de klant te zijn. Dit wekt vertrouwen en schept een band met de klant. Mijn moto is; behandel mensen zoals jezelf behandelt wilt worden.

Hoe maak jij in je werk het verschil voor je collega’s?

Ik probeer waar nodig te ondersteunen. Elkaar helpen is het devies. Heb ik ergens tijd over spring ik bij om een collega te helpen met zijn klus en vice versa. Dit houdt bijvoorbeeld ook in dat we onderling wel eens diensten ruilen als dit voor een andere collega beter uit komt.

Waarom zou je iemand aanraden bij Carglass® te komen werken?

Wil je bij een bedrijf werken waar je gewaardeerd wordt en als je volledig inzet dit ook beloond wordt? Dan ben je bij Carglass aan het goede adres. Wat ikzelf als zeer prettig ervaar is de combinatie van klantencontact en met je handen werken. Mocht een klant van A t/m Z het hele proces van bijvoorbeeld een voorruitvervanging willen volgen op de werkvloer is dit geen enkel probleem. We hebben tenslotte niets te verbergen. Dit levert soms hele interessante gesprekken op met klanten. Tevens is het belangrijk dat iedereen een correcte behandeling krijgt. Of het nu een auto betreft met een dagwaarde van €500,00 of van €300.000.

Wil je nog iets anders kwijt over Carglass® als werkgever?

Ik vind het een zeer fijn bedrijf om voor te werken. Alles is bespreekbaar en voor alles is een oplossing. Men staat altijd open voor dialoog.

Laden..
Jobalert
Fill in the form to receive an update when a new vacancy is available.