Opleidingen

In onze visie begint de groei van de organisatie bij de groei van onze medewerkers. Daarom biedt Carglass® jou een omgeving waarin jij die dingen kunt doen waar je goed in bent; waarin jij jouw talenten op de juiste plaats kunt inzetten. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Verantwoordelijk voor eigen leerproces

Bij Carglass® ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Omdat wij geloven dat jou dat helpt betere prestaties te leveren. Dat betekent dat je kunt leren op het moment en de plaats die bij jou passen. Ook biedt Carglass® de mogelijkheid om met en van andere collega’s te leren. Zoveel mogelijk op de eigen werkplek, zodat werken en leren samen gaan.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Onze mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling geven je natuurlijk de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed te doen. Maar ze zorgen er ook voor dat je de klanten uitstekende service kunt bieden. Je kunt een opleiding of training volgen als het past binnen je functie of je ontwikkeling. Om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te kunnen groeien.

Opleidingen voor servicemonteurs en klantcontactmedewerkers

Als je servicemonteur of klantcontactmedewerker bij Carglass® wordt, ga je een speciaal inwerkprogramma volgen.

Servicemonteur

Als servicemonteur krijg je een essentiële vak- en veiligheidstraining om het vak als servicemonteur goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast leer je verschillende vaardigheden om op een professionele manier met onze klant in gesprek te gaan. Nieuwe werknemers doen bovendien praktische ervaring op in het repareren en vervangen van autoruiten. Je leert werken met onze speciale technische hulpmiddelen (speciaal door en voor Carglass® ontwikkelde gereedschappen en materialen) om op een perfecte manier ruiten te repareren en te vervangen. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om je kennis en vaardigheden als servicemonteur up-to-date te houden.

Klantcontactmedewerker

Als klantcontactmedewerker krijg je een uitgebreide cursus waarin je de Carglass®-procedures, -techniek en commerciële vaardigheden leert. Je wordt daarna uitgebreid begeleid in individuele sessies om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Opleidingsmogelijkheden voor managers

Carglass® biedt managers maatwerkoplossingen voor opleiding en ontplooiing. Als manager kun je een opleiding of training volgen als het past binnen je functie of je ontwikkeling. Daarnaast hebben we de Carglass® Management Academy. Daarin staan thema’s als leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling hoog op de agenda.