SAHIR VAN DE VEER – HOOFDMONTEUR

Sahir is Hoofdmonteur in een van onze service centra. Dat betekent dat hij verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van een filiaal. Hij stuurt onder andere collega’s aan, begeleidt  klanten, lost eventuele klachten op. Hoe maakt hij dagelijks het verschil?

Stappen zetten naar doorgroeimogelijkheden

“Carglass® is een heel fijn bedrijf dat goed zorgt voor haar mensen. Zo zijn er mooie doorgroeimogelijkheden. Ik heb verschillende opleidingen mogen volgen en de stap gezet van servicemonteur naar hoofdmonteur.”

Respect en een luisterend oor

“Simpelweg doe ik altijd net iets meer. Ik betrek de klant overal bij en luister goed naar zijn of haar wensen. En wat heel belangrijk is: ik geeft de klant het gevoel dat ze welkom zijn. Voor mijn collega’s doe ik eigenlijk hetzelfde. Ik bied ze een luisterend oor, help waar nodig, geef ze tips en trics zodat het werk makkelijker gaat. En zo scoren we samen! Bovendien behandel ik ze met respect, dat vind ik heel belangrijk.”

Waarom zou je iemand aanraden bij Carglass® te komen werken?

“Carglass zorgt goed voor haar personeel, onder andere door een goede cao. En ik heb een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde. Dan werk ik ook nog eens in een fijn team, wie wil dat nou niet. Bij Carglass® ben je echt onderdeel van een grote familie.”

Jobalert
Fill in the form to receive an update when a new vacancy is available.