Jan Willem Zweers – Klantadviseur

Jan Willem begon 7 jaar geleden als Servicemonteur. Nu is hij doorgegroeid tot Klant Adviseur. Waarom hij het werk bij Carglass zo leuk vindt ? Dat lees je hier. 

Even iets over mijzelf vertellen.

Ik ben Jan Willem Zweers, ik ben 35 jaar oud en kom uit Zevenaar.

Ik ben getrouwd met Marlous en samen hebben wij 2 dochters: Isabel van bijna 4 jaar en Jasmijn van 5 maanden.

Ik werk al bijna 7 jaar bij Carglass. Ik ben begonnen als servicemonteur en sinds april 2019 ben ik werkzaam als klantadviseur in servicecenter Arnhem.

Het werken bij Carglass is heel afwisselend en een dag is nooit hetzelfde, dat maakt het werk leuk en uitdagend.

Het leukste vind ik klanten helpen, adviseren en een luisterend oor geven; en daardoor de klant het gevoel te geven dat hij of zij zich welkom voelt.

Doordat ik in meerdere functies binnen Carglass heb gewerkt, kan ik de klant een beter advies geven voor het oplossen van het probleem.

Hetzelfde geldt voor mijn collega’s, ik help ze waar ik kan en deel mijn ervaringen zodat ze daarvan kunnen leren en het werk makkelijker kunnen uitvoeren. Teamwork vind ik echt belangrijk omdat we het samen moeten doen.

Zoek je een baan met leuke collega’s, afwisselend werk en spreekt klanten helpen met echte aandacht je aan? Dan is Carglass het bedrijf voor jou.

Het maakt niet uit waar je binnen komt bij Carglass (op het hoofdkantoor of op één van de servicecenters), je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent en dat collega’s voor elkaar klaar staan. Dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar het werk ga.

Laden..
Jobalert
Fill in the form to receive an update when a new vacancy is available.