BJORN SMULDERS – DIGITAL MARKETING MANAGER

Bjorn is Digital Marketing Manager bij Carglass®. Hij houdt zich dagelijks bezig met online advertising en het verbeteren van de Customer Journey. Dat past perfect bij onze visie om het verschil te maken voor de klant, ook in communicatie. Maar wat vindt hij eigenlijk van Carglass® als werkgever? En hoe maakt hij het verschil? 

Snel beslissingen en serieuze stappen zetten

“In mijn rol bij Carglass® krijg ik veel vrijheid. Ons bedrijf is klein genoeg om snel beslissingen te nemen en groot genoeg om serieuze stappen te zetten. Doordat Carglass® onderdeel is van Belron® ben ik onderdeel van een grote groep marketingcollega’s over de hele wereld: heerlijk om samen te sparren!”

Verbeteringen voor klanten en collega’s

“Ik maak continu het verschil voor de klant door te luisteren naar feedback. Die gebruik ik om bijvoorbeeld de website of mijncarglass.nl aan te passen. Zo verbeter ik de klantervaring, wat vaak ook zorgt voor een interne verbetering. Wij vinden het niet leuk om onnodig klanten te bellen met aanvullende vragen, maar klanten worden daar ook niet blij van.”

Waarom zou je iemand aanraden bij Carglass® te komen werken?

“Naast veel vrijheid, veel mogelijkheden om te blijven leren en ruimte voor eigen initiatief? Ons proces wordt steeds digitaler. Als je dat leuk vindt, zit je hier prima!”

Jobalert
Fill in the form to receive an update when a new vacancy is available.