Werk jij graag aan het vakkundig oplossen van uiterlijke (cosmetische) autoschades? Maak jij voor onze klanten het verschil? Geef jij hen graag de best mogelijke service? En heb jij interesse in techniek? Dan is de functie van schadehersteller misschien iets voor jou!

Wat doe je als allround schadehersteller?

Als schadehersteller ben jij de expert op het gebied van schadeherstel. En jij bent het gezicht naar onze klant en daarom in elk klantmoment belangrijk. Samen met jouw collega’s zorg jij iedere dag dat uiterlijke (cosmetische) autoschade van klanten zorgeloos wordt verholpen. Je werkt op een van onze service centers in een cluster. Als schadehersteller krijg je een essentiële vak- en veiligheidstraining om het vak als schadehersteller goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast leer je verschillende vaardigheden om op een professionele manier met onze klant in gesprek te gaan. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om je kennis en vaardigheden als schadehersteller up-to-date te houden.

Feiten en cijfers

  • Zo´n 45 schadeherstellers leveren onze klanten elke dag een onvergetelijke ervaring.
  • Op 23 locaties bieden wij de service voor schadeherstel aan, namelijk Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam West, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerenveen, Hilversum, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Venlo en Zwolle
  • In een van onze 12 clusters.
  • Uit onderzoek blijkt: onze klanttevredenheid is hoog.

En jij kunt daaraan bijdragen!