Sollicitatieprocedures

Binnen Carglass® kennen we verschillende sollicitatieprocedures:

Sollicitatieprocedure klantcontactmedewerker

Maak jij als klantcontactmedewerker bij Carglass® echt het verschil in het contact met onze klanten? En heb je de drive om bij Carglass® aan de slag te gaan? Ga de uitdaging aan en solliciteer!

Wat je moet weten

Allereerst is het belangrijk om te weten dat uitzendorganisatie Adecco voor ons de werving en selectie verzorgt voor de functie van klantcontactmedewerker. Dat betekent dus dat je altijd eerst als uitzendkracht bij Carglass® begint. Voor ons maakt het natuurlijk geen verschil of je uitzendkracht bent of in dienst bij Carglass®

Stappen in de sollicitatieprocedure:

 • Eerste selectie op basis van een aantal criteria, bijvoorbeeld wat is je beschikbaarheid en je reisafstand.
 • Telefonisch kennismakingsgesprek, waarin jij op een positieve manier van je laat horen.
 • Pittig online assessment om je te beoordelen of jij inderdaad voldoet aan alle eisen wij stellen aan onze klantcontactmedewerkers. Een videoscreening maakt hiervan onderdeel uit.
 • Is dit positief, dan volgt een gesprek bij Adecco. Er wordt een rollenspel gedaan over een gespreksituatie met een klant die je in de praktijk kunt tegenkomen. Ook worden de arbeidsvoorwaarden met je doorgesproken
 • Is dit naar tevredenheid verlopen, dan ga je op gesprek bij Carglass®.
 • Als je ook dit gesprek goed hebt doorlopen, dan kun je beginnen bij Carglass®! Je krijgt voor je begint een gedegen opleiding en wordt goed opgevangen door je nieuwe collega’s. Ook krijg je training en begeleiding tijdens je werk.

Succes!

↑ Naar boven

Sollicitatieprocedure servicemonteur

Maak jij als servicemonteur bij Carglass® echt het verschil in het contact met onze klanten? Lever jij technisch topkwaliteit af? En heb je de drive om bij Carglass® aan de slag te gaan? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer!

Wat je moet weten

Heb je interesse om bij Carglass® als servicemonteur aan de slag te gaan? Dan doorloop je een aantal stappen in het sollicitatieproces. Allereerst is het belangrijk om te weten dat uitzendorganisatie Adecco voor ons de werving en selectie verzorgt voor de functie van service monteur. Dat betekent dus dat je altijd eerst als uitzendkracht bij Carglass® begint. Voor ons maakt het natuurlijk geen verschil of je uitzendkracht bent of in dienst bij Carglass®.

Stappen in de sollicitatieprocedure:

 • Eerste selectie op basis van een aantal criteria, bijvoorbeeld heb je een rijbewijs, wat is je beschikbaarheid.
 • Telefonisch kennismakingsgesprek, waarin jij laat merken waarom jij geschikt bent.
 • Pittig online assessment om je te beoordelen of jij inderdaad voldoet aan alle eisen wij stellen aan onze servicemonteurs.
 • Als jij daaraan voldoet, volgt een gesprek bij Adecco. Er wordt een rollenspel gedaan over een veel voorkomende werksituatie met een klant. Ook worden de arbeidsvoorwaarden met je doorgesproken.
 • Is dit naar tevredenheid verlopen, dan ga je op gesprek bij Carglass®. De functie van servicemonteur is een technische functie. Daarom testen we tijdens dat gesprek ook je technische vaardigheden. Dit doen we met een door Carglass® ontwikkelde test. We kunnen hier nog niet teveel over zeggen; dit ga je zelf ervaren.
 • Als je ook dit gesprek en de test goed hebt doorlopen, kun je beginnen bij Carglass®! Je krijgt voor je begint een gedegen opleiding en wordt goed opgevangen door je nieuwe collega’s. Ook krijg je training en begeleiding tijdens je werk.

Succes!

↑ Naar boven

 

Sollicitatieprocedure overige functies

Heb je een interessante vacature op ons hoofdkantoor, ons Carglass® Huis, gezien? Maak jij daarin echt het verschil voor onze klanten? Ga dan nu de uitdaging aan en solliciteer!

Verloop van de sollicitatieprocedure

Vaak wordt de eerste selectie door een werving- en selectiebureau gedaan. Heb je die eerste horde genomen, dan kom je in gesprek met Carglass®. In een of meerdere gesprekken met diverse functionarissen, maak je kennis met Carglass®. En maken wij kennis met jou. En met jouw bevlogenheid, jouw ideeën over invulling van de functie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Als ook dat positief is, volgt het arbeidsvoorwaardelijk gesprek. En als we het eens worden, kun je beginnen bij Carglass®.

Succes!

↑ Naar boven