Net wat meer doen

Onze medewerkers doen graag nét wat meer, voor klanten, business partners en collega´s. Voor onze klanten leveren we gemak, snelheid en veiligheid. En dat op een onvergetelijke manier. Dat straalt ook af op onze business partners. Zo zorgen we voor loyale klanten voor Carglass® en onze business partners.

Medewerkers helpen anderen

Verder ondersteunen wij met de Carglass® Foundation initiatieven van onze medewerkers om ‘Net wat meer te doen’ voor anderen. Ook worden voor het goede doel elk jaar diverse sportevenement georganiseerd. Zo doen collega’s al een aantal jaar mee aan de London Triatlon. En in 2014 is er voor het eerst een eigen Belron®-Triatlon, ook in Londen, exclusief voor Belron®-collega’s. Ook daarvan is de opbrengst voor een goed doel.

Oog voor omgeving en milieu

Dat ‘net wat meer’ doen we ook voor onze omgeving. Carglass® streeft naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij willen graag bijdragen aan een beter leefklimaat. In al onze processen houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Natuurlijk voldoen wij aan de milieuvoorschriften, maar we lopen daarop ook graag vooruit. Zo wordt ruim 90% van de gebruikte autoruiten gerecycled tot opnieuw bruikbaar glas.Verder zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve toepassingen. Zo worden meerdere van onze service centers verwarmd door aardwarmte. Daardoor is de uitstoot van CO2 50% minder.