Awards voor medewerkers

Marktleider zijn én blijven, dat vraagt uitzonderlijke prestaties. Daarmee kunnen wij ons elke dag weer onderscheiden. En Carglass® laat graag zien dat speciale prestaties bijzonder gewaardeerd – en beloond – worden. Daarom hebben we bij Carglass® diverse awards voor medewerkers, onder andere:

BEPA: Belron Exceptional People Award

Buitengewone klant- en mensgerichtheid blijft niet onopgemerkt. Ieder jaar wordt internationaal de Belron Exceptional People Award uitgereikt. We nomineren teams of individuen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd gelinkt aan het verschil maken voor de klant of je collega.

Best of Belron®

Sinds 2000 organiseert Belron®, het moederbedrijf van Carglass®, iedere twee jaar ‘The Best of Belron’. Een internationale competitie waarin servicemonteurs uit de hele wereld tegen elkaar strijden om de titel ‘Beste servicemonteur’. Om al onze servicemonteurs wereldwijd te inspireren en te motiveren om op een hoog niveau de miljoenen klanten van de allerbeste service te voorzien. En dat hoge niveau is voor ons standaard; de Belron manier van werken. De finale vindt overigens plaats in een toonaangevende internationale stad! In 2018 was dat in Frankfurt, in 2016 in Lissabon. Een servicemonteur wordt niet zomaar afgevaardigd naar dit prachtige evenement. Daar gaat een nationale voorronde, een halve finale en een finale aan vooraf.