Arbeidsvoorwaarden bij Carglass®

Het beste uit jezelf halen, dat is wat wij belangrijk vinden. Om dit te realiseren – en stimuleren – bieden wij je een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, dat je kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en prestaties. Onze arbeidsvoorwaarden hebben wij, in overleg met de vakbonden, vastgelegd in onze eigen CAO. Zodra je in dienst komt van Carglass®, gelden voor jou de volgende beloningsaspecten:

Wil je een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden? Wij hebben onze arbeidsvoorwaarden voor je op een rij gezet.

Beloond worden als je het verschil maakt… dat heb je zelf in de hand

Wij willen alleen maar de beste medewerkers. Daar mag natuurlijk ook iets tegenover staan! Met jouw prestatie draag je bij aan het resultaat van Carglass®. Als jij het beste uit je zelf haalt, top prestaties levert, worden deze prestaties ook beloond. Het salaris dat wij bieden is prima en markconform; en jij kunt daarop nog invloed uitoefenen! Hoe beter jij presteert, hoe meer groei in je salaris.

↑ Naar boven

Hoe beter jij presteert, hoe hoger jouw bonus


Daarnaast heeft Carglass® een individuele bonusregeling. Ook hier geldt: hoe beter jij presteert en de doelstellingen behaalt die bijdragen aan het resultaat van Carglass®, hoe hoger je bonus!

↑ Naar boven

Persoonlijke keuzes maken in je arbeidsvoorwaardenpakket

Bij ons kun je voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen.Een aantal arbeidsvoorwaarden kun je inruilen en zelf bepalen hoe je de tegenwaarde daarvan wilt besteden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantiegeld maandelijks uit te laten betalen. Daarnaast kun je ook vakantiegeld, vakantie-uren of ATV-uren ‘inleveren’ voor een investering in jouw vitaliteit en gezondheid (workshops). Bovendien kan Carglass daaraan (financieel) bijdragen.

↑ Naar boven

Flexibel werken voor een optimale balans tussen werk en privé

Flexibiliteit in werktijden draagt bij aan een optimale balans tussen werk en privé. Dat helpt om het beste uit zichzelf te halen. Dat vinden we bij Carglass® belangrijk. Dus onze medewerkers kunnen, binnen bepaalde grenzen, zelf aangeven wanneer ze willen werken.

Voor het hoofdkantoor, ons Carglass® Huis, hebben wij flexibel werken ingevoerd. Je bepaalt zelf wanneer je op kantoor wilt werken en op welke werkplek. Als je behoefte hebt aan geconcentreerd werken, dan kun je gebruik maken van de stilteruimtes. Heb je een creatieve sessie of heb je inspiratie nodig, dan hebben wij daar creatieve ruimtes voor. Zo kunnen wij goed en effectief Samen Werken. En natuurlijk gaan we daarbij uit van collegialiteit en eigen verantwoordelijkheid.

↑ Naar boven

Onze arbeidsvoorwaarden op een rij

Voor de volledigheid onderstaand onze arbeidsvoorwaarden nog even op een rijtje:

 • Prima salaris, waarvan je de groei zelf kunt beïnvloeden.
 • 24 vakantiedagen.
 • 13 ATV-dagen.
 • Een individuele bonusregeling, waarvan je de hoogte zelf kunt beïnvloeden.
 • Keuze om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve privé-verzekeringen met scherpe premies en ruime dekkingen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Uitstekende pensioenregeling (geïndexeerde middelloonregeling met maximale opbouw).
 • Een bijdrage in de premie voor onze arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Collectieve ongevallenverzekering volledig betaald door Carglass®.
 • Carglass® Vitaal: volop aandacht en mogelijkheden voor jouw gezondheid en fitheid; met mogelijkheden een financiële bijdrage van Carglass®.
 • Ruim aanbod aan trainings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Alle benodigde hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van je functie.

↑ Naar boven