Bezoek de Carglass® kennismakingsdag op 10 december, klik hier

TAMARA VAN DORST – PEOPLE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Tamara is People Business Development Manager bij Carglass®. Een hele mond vol! Het zijn 2 rollen in 1: ze is HR Business Partner, maar tegelijkertijd ook verantwoordelijk voor de ontwikkelagenda van Carglass®. Hoe ze alle ballen in de lucht houdt? En wat daar zo leuk aan is? Ze vertelt het hieronder aan ons.

De drive om het verschil te maken

“De trots, het ondernemerschap en de aandacht voor de mens maken dat ik me thuis voel bij Carglass®. Wat het verder bijzonder maakt? De drive om het verschil te maken. Dat is geen holle kreet, maar dat brengen we elke dag in de praktijk, zowel in- als extern. Tot slot spreekt het internationale mij aan: omdat we onderdeel zijn van Belron® is het perspectief lekker mondiaal.”

Iedereen de beste versie van zichzelf

“Vanuit HR heb ik de kans om de beste mensen te selecteren. En dat is gunstig voor de klant. Daarnaast zijn ontwikkeling en mensen mij passie. Daar waar ik kan, spiegel ik, en verder zet ik mensen in hun kracht. Mijn streven is om iedereen de beste versie van zichtzelf te laten zijn. voor zichzelf, voor Carglass® en voor hun omgeving.”

Waarom zou je iemand aanraden bij Carglass® te komen werken?

“De boventoon wordt voor mij toch wel gevoerd door de prettige organisatiecultuur en ons vakmanschap. Ik wil trots kunnen zijn op het bedrijf waar ik werk, en ik ben trots op Carglass®! Kom het eens ervaren op 1 van onze servicecentra of in Son!”

Jobalert
Schrijf je in om updates te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

*