TAMARA DIEPSTRATEN – SERVICEADVISEUR KLEINE AUTOSCHADE

Tamara is Serviceadviseur Kleine Autoschade op het Customer Contact Center van Carglass®. Daarvoor deed ze al ervaring op als Serviceadviseur in 1 van onze glasteams. Klanten sturen ons foto’s toe van hun kleine autoschade, op basis waarvan Tamara en haar collega’s offertes opmaken. Wat haar werk zo bijzonder maakt? Tamara deelt het graag.

Ontwikkelen en groeien

“Het is vooral vanwege mijn collega’s dat ik het zo leuk vind om te werken bij Carglass®. Het voelt hier als een warm bad. Daarnaast zijn er mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en verder te groeien, bijvoorbeeld door het opleidingsbudget.”

Persoonlijke aandacht

“Ik maak het verschil voor de klant door persoonlijke aandacht. Ik luister goed naar behoeftes, zodat ik hem of haar zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Voor mijn collega’s maak ik het verschil door altijd voor ze klaar te staan en ze verder te helpen. Ik ben ook praktijkbegeleidster en geef trainingen aan nieuwe collega’s in het team Kleine Autoschade.”

Waarom zou je iemand aanraden bij Carglass® te komen werken?

“De fijne werksfeer maakt dat ik het iedereen aan zou raden om bij Carglass® te komen werken. En alle mogelijkheden die je krijgt om je verder te ontwikkelen. Ook wordt bijvoorbeeld mijn sportschoolabonnement voor een groot gedeelte door Carglass® betaald in het kader van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dat is mooi meegenomen natuurlijk.”

Jobalert
Schrijf je in om updates te ontvangen!

Mijn persoonlijke gegevens mogen worden gebruikt (zie Privacyverklaring)*.