MIREILLE BIENIAS – TEAMLEIDER CUSTOMER CONTACT CENTER

Mireille is een van de teamleiders op ons Customer Contact Center. Dit is de plek waar de klant naartoe belt als hij  of zij autoruitschade heeft. Hoe is het om teamleider te zijn op het CCC? En hoe maakt Mireille elke dag het verschil?

Een divers team

“Ik ben verantwoordelijk voor een team die allemaal verschillende werkzaamheden of taken uitoefenen op het Customer Contact Center. Zo beantwoorden sommige collega’s alle vragen over ruitschade, terwijl anderen zich focussen op vragen die binnenkomen via social media of de chatfunctie op onze website. Ook is er een team die eventuele klachten van onze klanten behandelen.”

Coach en vraagbaak in 1

“Mijn belangrijkste taak is coaching, zowel op de werkvloer als 1-op-1 met mijn mensen. Ik luister live mee met gesprekken, luister ze achteraf terug of gebruik de Powercoaching-gesprekstechnieken van Carglass®. Verder ben ik natuurlijk de vraagbaak op de vloer en ben ik medeverantwoordelijk voor het monitoren en behalen van onze maand- en jaardoelen. Kortom: meer dan genoeg te doen! Geen dag is hetzelfde op het Customer Contact Center. And I like it!”

Familiegevoel en goede voorwaarden

Iedereen is erg behulpzaam en je voelt je meteen onderdeel van de Carglass®-familie. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. Er wordt geïnvesteerd in je ontwikkeling!

Het leukste werkleven

“Door onze serviceadviseurs te coachen, maak ik direct het verschil voor de klant. Wanneer medewerkers gemotiveerd zijn en het werk als leuk wordt ervaren door de hulpmiddelen die wij bieden, hebben we automatisch ook tevreden klanten. Overigens is het überhaupt mijn doel om mijn leukste leven te leiden, ook op het werk. Ik doe het graag en kan het goed. Met deze instelling ben ik ervan overtuigd dat ik het verschil maak voor mijn collega’s. Coachen is mijn passie, ik vind het een uitdaging om iemand naar een hoger niveau te tillen.”

Waarom zou je iemand aanraden bij Carglass® te komen werken?

Houd je van een bedrijf dat staat voor tevreden klanten, Brabantse gezelligheid, een familiaire sfeer, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden? Kies dan voor Carglass®!”

Jobalert
Schrijf je in om updates te ontvangen!

Mijn persoonlijke gegevens mogen worden gebruikt (zie Privacyverklaring)*.