Laden..
Carglass® Kennismakingsdag

Carglass® Kennismakingsdag

Kies jij ook voor dé Carglass® ervaring?

Ben jij nieuwsgierig, leergierig en klantgericht en heb je affiniteit met de autobranche en techniek? Of ben jij je aan het oriënteren naar een volgende stap in jouw loopbaan en heb je wellicht interesse in de functie Servicemonteur bij Carglass®? Dan is deze kennismakingsdag helemaal iets voor jou!

Op deze dag bieden wij jou de unieke kans om in twee uur tijd kennis te maken met de wereld van Carglass® door middel van een interactief programma én kom je meer te weten over wat de functie Servicemonteur bij Carglass® inhoudt. Tevens krijg jij de kans om met onze medewerkers in gesprek te gaan en zelf een sterretje te repareren! Wie wil dat nou niet?

Programma

  • Rondleiding door een van onze Servicecenters
  • Demonstratie ADAS- herkalibratie
  • Sterreparatie
  • Test je inzicht door middel van de technische test
  • Kennismakingsgesprek met medewerkers van Carglass®

Wanneer?

Op zaterdag 10 december 2022 van 9:00-11:00 uur of 12:00-14:00 uur.

Waar?

Bij een van onze Service Centers in Bolsward, Amersfoort, Eindhoven, Utrecht, Alkmaar, Venlo, Rotterdam, Breda of Apeldoorn.

Waar kan ik mezelf aanmelden?

Klik hier om jezelf aan te melden (aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 9 december 2022). Meld jezelf aan en kom vrijblijvend langs om kennis te maken met de functie Servicemonteur binnen Carglass!

Na jouw aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging via het opgegeven e-mailadres met betreffende aanvullende gegevens over de kennismakingsdag.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit evenement of de functie? Neem dan contact op met Patricia Arentsen via patricia.arentsen@carglass.nl of 06-15965326. Voor een totaaloverzicht van al onze activiteiten, service en producten bezoek www.carglass.nl .

Aanmeldformulier Carglass® Kennismakingsdag

Vul hieronder jouw gegevens in zodat we weten dat je komt. Wie zien je graag op een van onze locaties tijdens onze kennismakingsdag op zaterdag 10 december 2022!

Persoonlijke gegevens

Naam(Vereist)

Voorkeuren

 
Toestemming(Vereist)

Alle velden met een * zijn verplicht

Laden..

Wil je ook weten hoe onze andere collega’s het verschil maken voor onze klanten? Lees hun verhalen hieronder.

Jobalert
Schrijf je in om updates te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

*