Collega - Marieke van Duijnhoven Carglass® HR
In dienst sinds 2015

Carglass® voelt echt als een tweede thuis: de sfeer is informeel en er is oprechte aandacht voor elkaar.

Ik ben nog niet zo lang in dienst bij Carglass®, maar het voelt echt als een tweede thuis: de sfeer is informeel en er is oprechte aandacht voor elkaar. Ik ben heel enthousiast over de collegialiteit en over de enorme expertise die ik in dit bedrijf zie. Daarnaast is de markt waarin we opereren aan verandering onderhevig, onder andere door technologische ontwikkelingen, en dat maakt iedere dag anders.

Vooral van het samenwerken met collega’s krijg ik energie. Voor mijn werk is het cruciaal om te weten wat er bij collega’s leeft. Daar speel ik dan op in.

Vanuit HR staat de vitale medewerker centraal. Vanuit Interne Communicatie lever ik daar graag een bijdrage aan. De medewerkers zijn namelijk de motor van onze organisatie. Een nieuwe HR-collega moet daarom met mensen kunnen werken en goed kunnen inschatten hoe het met onze medewerkers gesteld is.

Waar ik over vijf jaar wil staan? Ik ben eerlijk gezegd nog zo kort bij Carglass®, dat ik daar nog niet mee bezig ben. Maar ik weet wel dat er vanuit Carglass® meer dan genoeg mogelijkheden zijn om mijn ambities in kaart te brengen.