Casper Coppen
In dienst sinds 2013

Carglass® betekent voor mij: fijne werkplek, goede werkgever, uitdagend en vernieuwend!

Voordat ik bij Carglass kwam werken, had ik een kantoorbaan; ik zat ongeveer 45% van mijn tijd in vergadering… Voor iemand die graag met zijn handen werkt, is dat erg zwaar. Ook heb ik ietwat meer interesse in auto’s dan de gemiddelde Nederlander. Ik ben op zoek gegaan naar ander werk en kwam een vacature tegen voor servicemonteur bij Carglass®.

Wat mij zowel in België als in Nederland enorm is opgevallen is de informele cultuur. In tegenstelling tot mijn werk vóór Carglass® is dat een heel groot verschil waarin rangen en standen alsmaar benadrukt werden.

Het leuke aan Carglass® vind ik dat je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, al naar gelang je dit zelf wilt invullen. Qua werk ben ik vooral enthousiast over het professioneel werken. Dat wordt door klanten bijna altijd als zeer positief ervaren. De verscheidenheid qua taken, zeker sinds ik hoofdmonteur ben geworden. Verder vind ik het leuk om problemen op te lossen voor de klant. Elke klant met een glimlach kunnen laten vertrekken, hoe ingewikkeld het probleem soms ook is. Zelf ben ik iemand die graag dingen wil kunnen regelen, oplossen.

Een nieuwe collega moet toch wel enigszins technisch onderlegd zijn. Daarnaast moet hij/zij communicatief sterk zijn, geordend en netjes werken en professioneel zijn.

Wat de mooiste auto is waar ik aan mocht werken? Voor mij is dat tot op heden de Ferrari California cabriolet. Hiervoor heb ik ook een mooie TMD mogen schrijven.

Carglass® betekent voor mij: fijne werkplek, goede werkgever, uitdagend en vernieuwend!