Carry van Hemert Finance
In dienst sinds 2013

“Als je van uitdaging houdt en jezelf graag wilt ontwikkelen, dan is het werken bij Carglass® perfect!”

Mijn huidige functie is medewerker Collecting bij het Key Account Team. Binnen Carglass® is er een informele werksfeer, er zijn leuke collega’s en we hebben goede arbeidsvoorwaarden. Bij Carglass® doet iedereen het werk waar hij/zij goed in is. Het dagelijkse contact met onze business partners (leasemaatschappijen, verzekeraars etc.) is erg leuk. We hebben veel verantwoordelijkheid op onze afdeling en je leert iedere dag wel weer iets nieuws bij. Eigenlijk heb je iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Het werk past bij mij omdat ik zelf resultaatgericht ben. Als een betaling niet op tijd binnen komt, gaan wij als medewerkers Collecting kijken wat er aan de hand is. Als het is opgelost, of een klant heeft betaald, geeft dat een goed gevoel. Vooral samen met het team doelen bereiken, is voor onze afdeling erg belangrijk.

In ons team is er geen sprake van standaard debiteurenbeheer. Iedere debiteur heeft een specifiek proces. Het is dus belangrijk om op de hoogte te zijn van het proces bij de klant. Je moet jezelf continu blijven ontwikkelen. Het kan af en toe wel eens wat hectisch zijn omdat er bepaalde targets behaald moeten worden.

Een nieuwe collega binnen ons team moet natuurlijk nauwkeurig kunnen werken en boekhoudkundig goed onderlegd zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief bent, om in gesprekken met debiteuren resultaten te bereiken. We gaan ook wel eens mee naar klanten. Ook wordt er van ons verwacht dat we meedenken. Voorstellen voor verbetering zijn altijd welkom.

Dus: als je van uitdaging houdt en jezelf graag wilt ontwikkelen, dan is het werken bij Carglass® perfect!