In dienst sinds 2001

“Ik kom iedere dag met een glimlach naar mijn werk en ik ga met een glimlach naar huis.”

Er heerst een Informele, open sfeer bij ons. Er is geen hiërarchie. Je kunt jezelf blijven, ook als je met je leidinggevende of met de directie praat. Ik heb bij veel verschillende bedrijven gewerkt en ik heb dat nog nergens zo meegemaakt. Ik zoek een verbintenis met mensen. Daar krijg ik bij Carglass® veel energie uit – even dat praatje, maar soms ook serieuzere verhalen. Ik kom iedere dag met een glimlach naar mijn werk en ik ga met een glimlach naar huis.

Wat ik ook boeiend vind, is de diversiteit aan klanten en het werken aan verschillende auto’s. En de bevlogenheid; het Carglass®-gevoel. Je hebt echt een verbintenis met Carglass®; dat merk je aan alles. Iets extra’s willen doen, zit in ons DNA. Ik zorg er altijd voor dat ik de klant meteen bij zijn naam kan aanspreken. En iemand die om 16.55 uur komt aanrijden, die wordt natuurlijk gewoon goed geholpen. Ik zeg wel eens: “We bieden service en we doen iets met autoruiten erbij.” Mijn taak als hoofdmonteur is taken verdelen in de werkplaats en ondersteuning bieden aan de collega’s technisch en eventueel persoonlijk. Als er iets is, moeten ze bij de hoofdmonteur terecht kunnen.

Om een goede monteur te zijn moet je twee rechterhanden hebben. Een goede monteur bij Carglass® is vooral ook echt klantvriendelijk. Je moet ook weten hoe je met verschillende soorten klanten kunt om gaan. Dat merk je al aan de eerste twee of drie zinnen.

De mooiste auto waar ik aan gewerkt heb? Een Bentley Brooklyns en een Twike, een gemotoriseerde fiets waar je de snelweg mee op mag; die kan meer dan 100km per uur.

Wat Carglass® voor mij is? Ik draai het om: Wat ben ík voor Carglass®? Loyaal en enthousiast en dat hoop ik nog lang te blijven! Als je goed je best doet kun je verder komen bij Carglass®.