ONVERGETELIJKE ERVARING

Actueel


Carglass® wint Kroon op het Werk prijs 2016 om succesvol ‘Carglass® Vitaal’ programma

Carglass® is de winnaar van de Kroon op het Werk prijs 2016. Deze prijs wordt jaarlijks door het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid uitgereikt aan een organisatie die zich op succesvolle wijze richt op de duurzame inzetbaarheid van haar personeel. De autoruitspecialist viel vooral op door het ‘Carglass® Vitaal’ programma, waarmee werknemers worden uitgedaagd het beste… Read more »Lees meer

Beste servicemonteur en serviceadviseur 2016 van Nederland is bekend!

Na maanden voorbereiding, voorrondes, halve finales en uiteindelijk de finale op 31 januari 2016 in Utrecht is bekend wie onze organisatie gaat vertegenwoordigen in Lissabon. Wesley Maaswinkel, hoofdmonteur van Cluster Rotterdam, heeft de nationale finale gewonnen en gaat strijden om de internationale titel Best of Belron 2016. En in mei wordt hij richting Lissabon vergezeld… Read more »Lees meer

Nieuwe tv-reclame: Carglass® ADAS-expert

In de nieuwste televisiecommercial over kalibratie van ADAS is onze collega Paul van Dijk van service center Venlo weer de grote ster. Hij legt de automobilist haarfijn uit hoe we bij Carglass® auto’s kalibreren (af- of instellen van een systeem om het in overeenstemming te brengen met de specificatie). Een technische innovatie, waarmee Carglass® zich onderscheidt in de markt.

Carglass®: ADAS-expert

Lees meer

Competitie voor ’s wereld beste servicemonteur (Best of Belron® 2016) van start

Welke servicemonteur gaat onze Robin Bogdanowicz opvolgen als beste servicemonteur van Nederland (en de wereld!)? En gaat die expert Carglass Nederland ook vertegenwoordigen in Portugal voor de internationale Best of Belron® 2016?

In mei 2014 werd Carglass Nederland vertegenwoordigd door Robin Bogdanowicz………en die heeft de wereldtitel Best of Belron® 2014 mee naar Nederland genomen!

Carglass® beste servicemonteur 2014

Lees meer

Blog van Award winnaar: Saskia Sarjoe

Samen met 4 andere collega’s werd ik genomineerd voor de Special Achiever Award, een van de Carglass® Awards. De andere zijn voor beste Cluster en beste team op ons Customer Contact Center. Ik kreeg de nominatie voor mijn werk en gedrevenheid. Ik heb verschillende taken en rollen binnen Carglass® en dat maakt het werk heel boeiend. Ik was totaal verrast dat ik de Award ook daadwerkelijk won.

Saskia Sarjoe

Lees meer

Carglass® wint prijs met Friese reclame

Carglass® heeft met zijn in het Friese nationale reclame ‘Ynearsten noch gjin Alvestêdetocht’ bij de Fryske Reklamepriis 2015 de 3de prijs gewonnen. Volgens de jury is de reclame vooral natuurlijk en overtuigend geworden door hoofdpersoon Halbe.

Carglass® 3e plaats Friese reclameprijs

Lees meer

Blog van Monique, Carglass®-reclameheld

Sinds september 2009 ben ik directie-secretaresse bij Carglass®; eerst als uitzendkracht en per 1 februari 2010 in dienst van Carglass®. Enige tijd geleden werd ik benaderd door de afdeling Marketing om mee te doen als ‘reclameheld’. Zij waren druk met het promoten van de ruitenwissercampagne op Facebook.

Monique Carglass®-reclameheld2

Lees meer

Blog van Willemijn – Carglass®-reclameheld

Sinds december 2013 werk ik als klantcontactmedewerker op ons Customer Contact Center. Eerst als uitzendkracht via Manpower en sinds juli 2014 in dienst bij Carglass®. Een collega van onze afdeling Sales benaderde mij om mee te werken aan een fotoreportage voor op de Carglass®-site.Lees meer

Blog van Martijn – Carglass®-reclameheld

Sinds oktober 2006 werk ik bij Carglass®. Ik heb al eerder model gestaan voor de website van Carglass®. Tijdens het maken van de van foto`s voor de Facebook-campagne van 2014 ben ik gevraagd om mee te werken aan een commercial.

Martijn Carglass®-reclameheld

Lees meer

Legoparodie op reclame Carglass®

Wie kent ze niet, de reclames van Carglass®. En die worden gemaakt met onze eigen ‘helden’. Bekijk hier de legoparodie op een reclame van Carglass® met ‘lego-helden’.

Legoparodie Carglass®

Lees meer

Commercial: Martijn van Carglass®

Net wat meer doen, dat doen we graag. Dat betekent dat we er midden in de nacht voor u zijn. Dat alleen de best opgeleide monteurs goed genoeg zijn om aan uw auto te werken. Dat we altijd een service center bij u in de buurt hebben.

Martijn Carglass®-reclameheld

Lees meer

Commercial: Jurg van Carglass®

Wie kent ze niet, de radio- en tv-reclames van Carglass®. En het leuke is dat die gemaakt worden met onze eigen ‘helden’. Dus je bent niet alleen servicemonteur bij Carglass® maar ook potentieel reclameheld!

Carglass® reclamevideo: Jurg

Lees meer

’s Werelds beste servicemonteur 2014

In mei 2014 organiseerde Belron®, het moederbedrijf van Carglass®, de Wereldkampioenschappen “Best of Belron® 2014”. Servicemonteurs vanuit de hele wereld streden voor de eer ‘Beste servicemonteur 2014’. Dit keer was Rome de plaats van de waarheid.Lees meer